AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyetle birlikte Balıkesir’in en köklü firması olan BEST Fabrikasını ziyaret ederek, BEST A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı ile bir araya geldi.

AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve beraberindeki BEST Fabrikası çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanlarla sohbet eden Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyet, fabrikada yürütülen çalışmalar hakkında BEST A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yırcalı ve Yönetim Kurulu Üyesi A. Sırrı Yırcalı’dan bilgi aldı. Ziyareti hakkında açıklama yapan Yücel Yılmaz, “BEST Fabrikası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı'dan çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Şehrimizin istihdamına ve üretimine katkıda bulunarak katma değer sağlayan tüm sanayicilerimizi, iş insanlarımızı ve emekçi kardeşlerimizi kutluyorum. Her zaman üretimin ve üreticimizin yanındayız. Güçlü bir Balıkesir için hep beraber üreteceğiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ı BEST Fabrikası ziyaretinde, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray eşlik etti.

Hüseyin Tülek