BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET AKIN, KENDİ DÜZENLEDİĞİ ANCAK 1 BUÇUK SAAT BEKLETTİĞİ BASIN TOPLANTISINA VAKTİNDE GELMİŞ OLSAYDI BU SORULARI KENDİSİNE SORACAKTIK!!! SORULARIMIZI ŞİMDİ SORUYORUZ SAYIN BAŞKAN CEVAPLAMAK SANA KALMIŞ!!!

İddiaya göre altyapıda yaşanan sorunları artık Ankara merkezli bir şirkete ihale ederek bu su patlakları olsun altyapı arızaları olsun bu şirket yapacak… peki BASKİ bu zamana kadar bu sorunları kendi hallediyor ve çözüyordu… BASKİ bendi içerisinde bu sorunları çözemiyor mu? Bu ihalenin yapılma sebebi nedir? Ayrıca BASKİ’nin işten çıkarılan 20 senelik kalifiye elemanlarına bu şirketin İŞ TEKLİFİNDE BULUNDUĞU iddia ediliyor!!! BUNLAR DOĞRU MU??

BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk yapmış olduğu basın toplantısında “TARIMSAL SULAMA BİZİM İŞİMİZ DEĞİL DSİ İLE GÖRÜŞMELER YAPACAĞIZ GERİ VERECEĞİZ” demişti. Sizde Tarımın Başkenti Balıkesir olacak sulamadan üretime kadar diyorsunuz ama çiftçide tarlada suya ulaşamadım diye dert yanıyor! Birde 5 yıl sulamadan para almayacağız diye seçim vadiniz vardı daha ilk yıldan 20 dönüm üstünden ücret aldığınız ve çiftçi size bu konuda tepki gösteriyor, sözünüzü tutmadığınızı düşünüyor vatandaşın bu düşüncelerine ne diyorsunuz?

Vatandaş diğer yıllarda merkez ve 20 ilçede BASKİ’ye rahat rahat ulaştığını ancak şu son yaz döneminde hem arızalara geç müdahale edildiğini hem de aramalara cevap verilmediğini söylüyor… Sizin bunlardan haberiniz var mı???

YÜCEL YILMAZ’DAN YANIT!

Sayın Başkan Programı yapacağınızı öğrendiğimizde Önceki Dönem Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı aradık ve görüştük sizin “Baski’nin üzerine 6 kredi çekip bu paraların nereye harcandığını” sorduğunuz gibi sorduk cevap ise;

“ONLARIN ÖNÜNDE FAALİYET RAPORLARI VAR. BİZİM ORADA NE YAPTIĞIMIZ PARAYI NEREYE HARCADIĞIMIZ YAZIYOR… BASKİ’Yİ EĞER MASA BAŞINDAN OTURARAK YÖNETİYORLARSA BASKİ MASA BAŞINDAN OTURULARAK YÖNETİLECEK BİR KURUM DEĞİL. BİZİM EKİBİMİZ BALIKESİR’İN 20 İLÇESİNİ BİN129 MAHALLESİNİ BİLİRDİ. ŞU ANDA BASKİ’DEN ÇIKARDIKLARI VE YERİNE ALDIKLARI VEYA GETİRDİĞİ EKİBİ BALIKESİR’İN İLÇELERİNİ VE MAHALLELERİNİ SAYAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM… MAĞDUR EDEBİYATI YAPARAK BİZLERİ SUÇLAYARAK BU 4 YIL GEÇMEZ SIRTLANDIKLARI YÜK AĞIR GELMİŞ Kİ BİZLERİ BU TÜR İTHAMLARLA SUÇLUYORLAR”

BİZDE SİZE BU İFADELERE KARŞI NE DİYECEĞİNİZİ SORACAKTIK!!!