Balıkesir ziyaretinin ikinci gününde Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 ayda yaptığı başarılı işler için Başkan Dinçer’i övgü dolu sözlerle tebrik etti.

“KENDİSİNİ KUTLUYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de Marmara Adalar Belediyesini ziyaret etti. Daha sonra kendisini karşılayan çok sayıda vatandaşa hitap eden Özel, “31 Mart günü adada hep beraber tarihin akışını değiştirdik. Aydın Dinçer gibi iyi eğitimli, çalışkan, vizyon sahibi, aile geçmişinde, babası da adada belediye başkanı olan, genç bir arkadaşımız, genç bir kardeşimiz, örgütümüzün desteği, sizlerin teveccühü ile önce adayımız oldu, sonra da yüzde 60 oyla belediye başkanımız oldu. Kendisini yürekten kutluyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

“KENDİSİNE GÜVENİYORUM”

CHP Lideri Özel sözlerine Başkan Aydın Dinçer’in son 6 ayda yaptıklarından bahsederek sürdürdü. Özel Başkan Dinçer’e güvendiğini belirterek şu ifadelere yer verdi; “Manastır bölgesinde yıllardır bekleyen yolu beton yol yapmış. Yine saraylarda akşam saatlerinde su kesintisi sorunu varmış o konuya eğilmiş o konuyu da çözmüş. Plajlardaki derme çatma yapıları ortadan kaldırmış. Adalarda gemi ile ulaşımda sembolik bir ücret noktasında önemli bir adım atmış. Hayvancılık yapanların yemini samanını getirmeye ücretsiz başlamış. Balıkçılık yapanlar için soğutmalı bir kamyon alacağım, güzelce yükleyecekler Ro-ro’ya bindirecekler hızla gönderecekler diyor. Bundan sonra adada her şey daha iyiye gidecek ben buna inanıyorum. Kendisine güveniyorum. Bundan sonraki süreçte de bizim gözümüz kulağımız bu adada olacak.”

Haber: Oğuzhan GECER