Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ın "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" dolayısıyla Engelli Dernekleri Yöneticileri ile bir araya geldiği ziyaret etkinliğine katıldı.
Engelli vatandaşların bir gün değl her gün yanında olmanın öneminin belirtildiği ziyarette; yapılan çalışmalarla engelli bireylerin sosyal hayat içerisinde yer almalarının sağlandığı, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ile Sosyal Hizmetler alanlarında yapılan çok kıymetli çalışmalarla ilimizde engellerin kaldırılması için üstün gayret gösterildiği Vali Hasan Şıldak tarafından vurgulandı. Tüm insanların birer engelli adayı olduğunu, bu konudaki duyarlılığın çok yüksek olması gerektiği ifade edildi.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete Türkiye Görme Engelliler Derneği Balıkesir Şubesi, Beyaz Ay Derneği, Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği, Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı ile Balıkesir İşitme Engelliler Derneği temsilcileri katılım sağladı. (Haber Merkezi)
Yorum yapın