İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı’nda Atama Töreni gerçekleştirildi. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Karesi İlçe Başkanlığı’na partinin sevilen, çalışkan ve aktif isimlerinden Cahit Can Tekin atandı. Atama töreni çok sayıda parti yöneticisi ve üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Tekin, daha önce Karesi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Karesi Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

Mazbatasını İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük’ten alan genç başkan mazbata töreninde şu sözlere yer verdi;

“Sayın İl Başkanım, İl Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerim, İlçe Başkanlarım, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerim, Karesi İlçe Başkanlığımızın Değerli Üyeleri, Basınımızın Kıymetli Temsilcileri, Hanımefendiler, Beyefendiler, İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı mazbata törenimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Öncelikle, İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevinin tarafıma tevdi edilmesinden duyduğum büyük onur ve gururu ifade ederek sözlerime başlamak isterim. İl Başkanımız Sn. Hasan Fehmi Yörük’e, İl Teşkilat Başkanımız Sn. Engin Acar’a ve İl Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize gösterdikleri güven ve teveccüh için teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış tüm Karesi İlçe Başkanlarımıza ve değerli yönetimlerine, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza verdikleri emekler için ayrıca teşekkür ederim. II. Gençlik Kolları Başkanlığım döneminde omuz omuza mücadele ettiğimiz tüm dava arkadaşlarıma da minnettarım. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımız Sn. Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde, milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı ilkelerimizle önemli bir sorumluluğu üstlenerek Karesi için yola çıkıyoruz. Üzerimizdeki büyük mesuliyetin farkında olarak, vatanıma, milletime ve bu davaya faydalı olmak için partim adına elimden gelen tüm gayreti göstereceğime söz veriyorum. Bir bütün olarak, hep birlikte iyi bir ekip anlayışıyla bu amaç doğrultusunda kararlı bir şekilde yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Karesi için vizyonumuzla, enerjimizle ve kadromuzla hazırız. Katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizi mahcup etmesin. Allah yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

Haber: Sena IŞIK