İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Dr. Turhan Çömez, Edremit Belediye Başkanı adayı Av. Hakan Eroğlu, Edremit İlçe Başkanı Oğuz Civgaz ve diğer parti üyeleri, seçim çalışmaları çerçevesinde Arıtaşı, Kızılçukur ve Avcılar mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Çömez, kırsal mahallelerde yaşanan hizmet eksikliklerini gidermeye yönelik somut adımlar atacaklarını ifade etti ve hizmette ayrımcılığa son vereceklerinin altını çizdi.

Av. Hakan Eroğlu, seçim zaferi halinde, belediyenin bünyesinde aktif ve etkin bir Tarım Müdürlüğü kuracaklarını ve bu sayede ekimden hasada kadar çiftçilerin yanında olacaklarını söyledi. Eroğlu, ayrıca 6360 sayılı yasayla belediyeye aktarılan köy varlıklarının gelirlerini, köylerin ihtiyaçları doğrultusunda kullanacaklarını belirtti.

Ulaşım sorunu ortadan kalkacak

Eroğlu, aynı zamanda Arıtaşı Mahallesi'nde mezarlık yolunun bakımını ve mahalle içi parke döşeme işlerinin hızla tamamlanacağını, mahalle girişindeki köprünün genişletileceğini ve çocuklar için oyun parklarının kurulacağını açıkladı. Ulaşım konusunda da vatandaşların sorun yaşamayacağını vurguladı.

Eroğlu; "Her zaman halkımızın yanında olacağız"

Kızılçukur Mahallesi'ne yapılan ziyarette ise, Eroğlu sevgiyle karşılanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ulaşım için otobüs seferlerinin artırılacağını ve belediye olarak her zaman halkın yanında olacaklarını ifade etti.

Avcılar Mahallesi için de benzer hizmet projelerinin hayata geçirileceğini belirten Eroğlu, kutlama ve taziye evi inşa edileceğini, mahalle içi yolların ve köy sulama kanalının bakımının yapılacağını, arazi yollarının düzeltilerek, Kazdağı Milli Parkı sınırındaki tapu sorunlarının çözümü için milletvekilleri aracılığıyla takip edileceğini ve hırsızlık olaylarının önlenmesi için çiftçi mallarının korunmasına destek olacaklarını açıkladı. (Ebru Erdem)