CHP Balıkesir’in etkili isimleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu PM Üyesi Mehmet Tüm, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması beklenen önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Özel’in makamındaki görüşme, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı CHP Parti Meclisi toplantısının hemen öncesinde gerçekleşti. Görüşme, CHP’li Ahmet Akın’a yönelik bazı odaklarca yürütülen dezenformasyon çalışmalarını boşa çıkardı.

AKIN İÇİN YEŞİL IŞIK!

Balıkesir CHP’de Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında en güçlü isimi olan Ahmet Akın Genel Merkezde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

Genel Merkez’de gerçekleşen görüşme sonrasında Balıkesir camiası Ahmet Akın’ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması daha net olduğu ifade edilmeye başlandı. Haluk Ahmet Gümüş’ün aday adaylığı Ahmet Akın’ın adaylık hayallerini bozacağı yönündeki haberler sonrasında CHP tabanının da Ahmet Akın’ı destekleyenler bu durumun Ahmet Akın için iyi olmayacağını dünürken bu düşünceler Özgür Özel ile görüşmesiyle birlikte rafa kalkarak Ahmet Akın’ın adaylığında netlik kazanıyor düşüncesi yaratmaya başladı. (Ebru Erdem)