Hakan Afşin ARICAN’ı tutabilene aşkolsun. İYİ Parti Altıeylül belediye başkanlığı için adaylığı duyurulduğu andan itibaren çalışmalarına hızla başlayan ARICAN’ın hızına yetişmek çok zor.

Dün de önce ilçe merkezinde esnaf ve pazaryeri ziyaretlerinde bulunan ARICAN daha sonra kırsal Ortamandıra mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Sıcak bir ilgiyle karşılanan ARICAN burada yaptığı konuşmada vatandaşımızı sahipsiz bırakmayacağız, onların hertürlü ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi için çaba göstereceğiz dedi.

“Büyükşehir yasasıyla birlikte köy olmaktan çıkartılan kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza kent merkezlerinde yaşayanların yükümlülükleri yüklenirken, bu dönüşümden kaynaklanan sorunların ise göz ardı edildiğini söyleyen ARICAN; “İşte tam da bu noktada bizim bir projemiz var. Seçildiğimiz andan itibaren bu alanlarda yaşayan hemşehrilerimize destek olmak amacıyla BİLİNÇLENDİRME VE ÇÖZÜM MERKEZİ kuracağız. Bu merkezin bünyesinde  avukat, psikolog, pedagog, iş ve meslek danışmanı, sosyal güvenlik uzmanı ve evlilik danışmanı gibi uzmanların çalışacağı merkezimizde vatandaşlarımızın her türlü sorununa destek olacağız. Ayrıca uzmanlarımız belirli periyotlarda merkez ve kırsal mahallelerimize ziyaretlerde bulunacaklar, vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde çözüm üreteceklerdir “ dedi. Ayrıca Ortamandıra mahallesinde yaşayan bir anne ve üniversite mezunu kızından oy sözü alan Arıcan bundan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

(Hüseyin Tülek)