BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. emeklileri, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Geleneksel Pilav Günü etkinliğinde buluşarak eski çalışma arkadaşlarıyla geçmiş acı-tatlı hatıralar paylaşılarak hasret giderdi.
Çok sayıda emeklinin katıldığı organizasyonda, yıllarca aynı çatıyı paylaşmış, beraber mesai yapmış çalışanlar geçmişe dair anılarını tazeleyerek keyifli sohbetler gerçekleştirdiler.
Etkinlik kapsamında, hayata veda eden eski çalışanlar da dualarla anıldı. BEST A.Ş.’yi temsilen katılan İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Mizan, Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın selamlarını ve iyi dileklerini emeklilere iletti.
Pilav gününe, şirketin geçmiş dönemlerinde önemli katkılar sağlamış birçok isim de iştirak etti. Atila Ağabeyoğlu, Yüksel Cicibaş, Nihat Karaağaç, İlhan Gürkan, İsmail Dereli, Kemal Buyruk, Fahri Özkan, Halil Irmak ve Yılmaz Köse gibi değerli eski mesai arkadaşları emekliler, tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Geleneksel buluşmanın önümüzdeki yıllarda da devam ettirilmesinin hedeflendiği belirtilen etkinlik, samimi sohbetler, güzel dilekler ve çekilen hatıra fotoğrafları eşliğinde sona erdi.
Haber: Hüseyin TÜLEK

Yorum yapın