Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret eden Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, özel öğrencilere aşçı önlüğü hediye etti.

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Yıldız, Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunda bulunan ve aşçılık bölümünde eğitim alan engelli öğrencileri ziyaret etti. Başkan Hasan Yıldız öğrencilerin yaptığı yemeklerden tattı, tam not verdi, onlara çam sakızı çoban armağanı olarak üzerlerinde oda logosu ve öğrencilerin isimlerinin yazıldığı iş kıyafetleri ve iş üniformaları hediye etti.

Ziyaret kapsamında özel öğrenciler kendilerine gösterilen ilgiden ve ziyaretten çok mutlu oldu. Oda Başkanı Hasan Yıldız “Bu okulda lise düzeyinde zihinsel engelli çocuklarımız eğitim alıyorlar, burada aşçılık bölümünde eğitim alan çocuklarımızdan haberdar değildik, üzgünüm. Kısa zaman önce yaptığımız görüşme sonrası öğrencilerimizi ziyaret ettik ve onlara iş kıyafetleri ve iş üniformaları  hediye ettik. Onlarla bir gün geçirdik, mutluyum. Bundan sonra onlar için elimizden ne gerekiyorsa destek sağlayacağız” dedi.