Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası iş birliğinde düzenlenen Balıkesir Ekonomi Ödülleri, Balıkesir’ ekonomik gelişimine katkı sağlayan öncü firmaları onurlandırıyor. 2023 yılı verilerine göre Gelir ve Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk 10, ISO 500 Büyük ve ISO İkinci 500 Büyük Sanayi sıralamasında yer alan firmalar ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İlk 1000 listesine giren Balıkesir firmaları, Yılın Kadın Girişimcisi ve Genç Girişimcisi bu prestijli ödüllere layık görülecek.

Ayrıca, Balıkesir Ticaret Borsası’nda 2023 yılında en çok tescil işlemi gerçekleştiren ilk 10 firma da ödüllerini alacak. Bu organizasyon, Balıkesir’in ekonomik başarılarının altını çizerken, firmaların ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarıların bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Balıkesir Ekonomi Ödülleri Töreni, Balıkesir iş dünyasının bir araya geleceği, başarı ve dayanışmanın kutlanacağı önemli bir platform olacak. Ödül Töreni programı 19 Eylül Perşembe günü, saat 13.30’da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Törene TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılım sağlayacak.

19 EYLÜL ETKİNLİK PROGRAMI

13.00-13.30: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zağnos Paşa Ortaokulu Açılış Töreni

13.30: Balıkesir Ekonomi Ödülleri (Avlu Kongre ve Kültür Merkezi)

Haber: Sena IŞIK