Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bayramda çocukların yüzünü güldürebilmek için birbirinden keyifli etkinlikler düzenledi. Çocukların Kurban Bayramı’nda keyifli zaman geçirmeleri için tüm imkânları seferber eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın öncülüğünde Balıkesir’in minik evlatları, Avlu’da doyasıya eğlendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bayramın 3. ve 4. günleri çocuklara bayram coşkusu yaşatabilmek için birbirinden farklı etkinlikler düzenledi. ‘Kalplerde Bayram’ sloganıyla Avlu Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde; çocuk zumbasından minigolfe, yüz boyamadan çocuk karaokesine, langırttan ahşap boyamaya kadar birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. 8-9 Haziran günlerinde iki gün boyunca düzenlenen etkinliklere yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Etkinliklere 4-15 yaş aralığındaki çocuklar aileleriyle katılım gösterirken, çocuklar doyasıya eğlendi.

MİNİKLER BAYRAM SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE YAŞADI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bayram boyunca düzenlenen etkinliklere binlerce çocuk katılarak, bayram coşkusunu hep beraber yaşadı. Eğlenmenin yanı sıra zekâ oyunlarıyla yeni bilgiler de öğrenen çocuklar etkinliklerden oldukça memnun ayrıldı. Spor etkinliklerine de katılan çocuklar, sporun faydalarıyla ilgili de bilgilendirildi. Aileleriyle birlikte bayramın tadını çıkartan minikler Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerin devam etmesini canı gönülden istediklerini dile getirdi.

(Balıkesir Büyükşehir Belediyesi)