İYİ Parti’den Altıeylül Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hakan Afşin Arıcan, yoğun katılım ile adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Arıcan’ın, adaylık açıklamasında eski ülkücüler ile MHP’lilerin bulunması dikkat çekerken, “Arıcan AK Parti'ye oy kaybettirir” sesleri yükseldi.

İYİ Parti'nin Altıeylül Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Hakan Afşin Arıcan, geçtiğimiz Cumartesi Alaca Mescit'te gerçekleştirilen programda adaylığını resmen açıkladı. Törene, İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Aday tanıtım açıklamasında konuşan Hakan Afşin Arıcan, Altıeylül ilçesinin geleceği için projelerini ve vizyonunu paylaştı. Altıeylül'ün daha yaşanabilir bir kent olması, altyapı ve çevre düzenlemelerinin iyileştirilmesi, sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması gibi konuları ele alan Arıcan, halkın katılımını ve desteklerini önemsediğini vurguladı.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez ise yaptığı konuşmada, Hakan Afşin Arıcan'ın tecrübesi ve vizyonuyla Altıeylül'e değer katacağını belirterek, desteklerini açıkça ifade etti. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük de adaylarına tam destek verdiklerini dile getirdi ve Altıeylül'ün kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Lokma hayrı da yapılan aday tanıtım törenine ülkücü camiadan tanınan bir çok sima katıldı. MHP'ye yakınlığı ile de bilinen aday Arıcan'ın özellikle Cumhur İttifakı'nın MHP kanadından çok oy getireceği kanısı bir hayli fazla.

Haber: Hüseyin TÜLEK