AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Gönen ilçesinde bir dizi programa katılarak hem istişarelerde bulundu hem de ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezi proje alanını inceledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir Gönen ziyaretleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürü Cevahir Aydemir’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Gönen’e yapılacak olan Gençlik Merkezi alanında incelemelerde bulunarak, proje hakkında brifing aldı.

Gençlere yönelik büyük bir yatırım olarak görülen proje, içerisinde spor kompleksleri, sosyal donatı alanları ve kültürel faaliyet merkezleri ile Gönenli gençlerin yeni buluşma noktası olacak.

Başkan Aydemir, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların hem sporla hem de kültürel faaliyetlerle iç içe, donanımlı bir şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlimize kazandıracağımız her yatırımın takipçisiyiz” dedi.

Ayrıca kısa süre önce hizmete açılan Recep Arınık Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Başkan Aydemir, sağlık personeline kolaylıklar dileyerek, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekti.

Aydemir, Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ı Ziyaret Etti

Programın devamında Aydemir, Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki kamu hizmetleri ve yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Aydemir, Belediye Meclis Üyeleriyle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Program kapsamında Gönen AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelen İl Başkanı Aydemir, ilçede yürütülen çalışmalar, belediye hizmetleri ve teşkilat faaliyetleri üzerine istişarelerde bulundu.

Başkan Aydemir Gönen’li Muhtarlarla Buluştu

Aydemir Gönen mahalle muhtarlarıyla buluşarak, mahallelerin ihtiyaçları, altyapı çalışmaları ve vatandaş taleplerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda muhtarlar, mahallelerindeki öncelikli konuları doğrudan İl Başkanı’na iletme fırsatı buldu.

TEKSÜT Tesislerine Geçmiş Olsun Ziyareti

İl Başkanı Aydemir, Gönen programı kapsamında TEKSÜT Tesisleri’ni de ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık ile görüştü. Yakın zamanda çıkan yangında felaketi yaşayan ve 2 işçinin hayatını kaybettiği tesiste incelemelerde bulunarak, geçmiş olsun ve başsağlığı diledi.

Balıkesir’in markalaşan sanayi kuruluşlarından biri olan TEKSÜT’ün üretim kapasitesi ve istihdama katkıları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Başkan Aydemir, Esnaf ve Mahalle Buluşmaları ile Gönüllere Dokundu

Gönen çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Başkan Aydemir, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Programın ilerleyen saatlerinde ise Kurtuluş Mahallesi kahvehanelerinde vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Gönen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ile Program Sona Erdi

Yoğun geçen günün sonunda AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Gönen İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada Aydemir, AK Parti’nin milletin gönlünde karşılık bulan bir dava hareketi olduğunu vurguladı.

“Bizim davamız hizmet davasıdır. Her adımımızda milletimizin duasını alacak işlerin peşindeyiz. Biz siyaseti makam için, mevki için değil; bu aziz millete hizmet etmek için yapıyoruz.” dedi.

Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin her alanda büyük bir dönüşüm yaşadığını hatırlatarak, AK Parti kadrolarının aynı heyecan ve kararlılıkla yoluna devam ettiğini söyledi:

“Biz, eser ve hizmet siyasetiyle büyüyen bir hareketiz. Bu ülkeye, bu şehre bir çivi çakmanın onurunu yaşayan kadrolarız. Milletimizin desteği, davamızın gücüdür. Nerede bir ihtiyaç, nerede bir eksiklik varsa orada AK Parti vardır. Biz, lafla değil icraatla konuşuruz.”

Teşkilat mensuplarına da birlik ve beraberlik mesajı veren Aydemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz biriz, beraberiz, kardeşiz. Her bir teşkilat mensubumuz bu büyük davanın emektarıdır. Biz, makamların değil, milletin gönlünde yer etmenin derdindeyiz. Gönen’den Altıeylül’e, Edremit’ten Bigadiç’e kadar Balıkesir’in her köşesinde milletimizin sesine kulak veriyor, çözüm üretiyoruz.”

Aydemir, son olarak Balıkesir genelinde yürütülen yatırım ve projelere değinerek şu ifadelere yer verdi.

“Balıkesir’de her alanda bir hizmet seferberliği içerisindeyiz. Tarımdan sanayiye, eğitimden gençliğe kadar her alanda güçlü adımlar atıyoruz. Gönen Gençlik Merkezi de bu vizyonun önemli halkalarından biridir. Biz, gençlerimizin umudunu, kadınlarımızın emeğini, çiftçimizin alın terini büyütmek için varız.”

Aydemir, sözlerini şu cümlelerle tamamladı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Balıkesir’imizin her ilçesine, her mahallesine, her hanesine hizmet götürmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz, ‘önce millet, önce memleket’ diyerek yola çıkan bir kadroyuz.”

(AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı)