GÜZEL ve ÇİRKİN
Yaşamımızda birçok güzellikler yaşarız bu güzellikleri zaman zaman çirkinlikler bozmaya çalışsada pek başarılı olamaz, size aynı zamanda hem güzellik hem de çirkinliklerin gözümüze çarptığı bir konuyu bahsetmek istiyorum.
Altıeylül Belediyesi sınırlarında bulunan salı pazarı dört bir yanı tel kafesle çevrilip, pazara giriş ve çıkışlar kontrol altına alınmış, pazara giriş noktalarında dezenfektanlar konulmuş, pazara gelen her vatandaş koronaya karşı ellerini dezenfekte ediyor ve bu noktalara vatandaşlara yardımcı olsun diye bir de zabıta memurları görevlendirilmiş, çok iyi çok güzel. Ancak görevli zabıta arkadaşlar pazara ne geleni görüyor ne de gideni,
elinde cep telefonu sağına soluna bakmaktan aciz. Pazara gelen vatandaşların birçoğu dezenfektan almıyor ve zabıta arkadaşlar “temizliğe dikkat edelim, ellerimizi dezenfekte edelim” demiyor bu hiç hoş değil.
Ayrıca Yaşamın güzel birde yanını 10 Ocakta yaşadık.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde bir çok faliyet yaşandı.
Gazetecilik mesleğine bir ömür verip emekli olan meslektaşlarımız ise 65 yaş üstü olduğu için birçok faaliyete katılamazken, bu özel günde Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından hatırladılar. Emekli gazetecilerin evlerine 10 Ocak anısına çiçek gönderilerek hatırlanması da güzel bir davranıştı.