"Yeter ki Okusun" Projesi kapsamında kitap okuma etkinlikleri sürdürülüyor.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Yeter ki Okusun" projesi etkinlikleri kapsamında Balıkesir Anadou İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Eğitimci Yazar Füsun Genç tarafından yürütülen "Yeter ki Okusun" projesinin etkinliklerine dahil olan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Kitap okumak, farklı dünyalara açılan kapıları aralamanın en iyi en keyifli yoludur. Hiç göremeyeceğimiz yerleri görmek, şahit olamayacağımız hikayelerin içerisinde yaşamak, en doğru bilgilere ulaşmak adına atılabilecek en güzel adımdır" diyerek öğencilerle kitap okumanın önemi üzerine konuştu.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Ekim ayında başlayan ve her ay güzenli olarak devam eden projenin etkinlikleri kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere belge ve hediye takdim etti. (Haber Merkezi)