Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, seçim çalışmaları esnasında kendisine iletilen Kozderegüvem ve konakpınar mahallesi yol sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a iletmişti. Kozderegüvem ve çevre kırsal mahalleler için stratejik konuma sahip olan yol sorunu bir haftada çözüme ulaştı. Konakpınar’da kilit parke taşı döşeme işi başladı.

KOZDEREGÜVEM YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Cumhur İttifakı Altıeylül adayı Eray, “Bugün muhtarımızla beraber Kozderegüvem mahallesindeyiz. Seçim çalışmalarına geldiğimizde, bu yolun çok önemli olduğunu, Kozderegüvem ve çevresindeki mahallelerde üretilen mahsullerin Manisa ve Kırkağaç gibi yerlere ulaştıran yol olduğunu öğrendik. Yol çok bozuktu, araçlar ilerleyemiyordu. Kozderegüvem ve çevre mahallelerin ekonomik olarak kaybına neden oluyordu. Benden rica ettiler, ben de Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a konuyu aktardım. Sağ olsun hemen müdahale edildi ve bir haftada yol sorunu çözüldü. Şu an çalışmalar devam ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan olmadan sorunların çözülmesine katkıda bulunan Eray’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve Yasin Sagay Başkan’a teşekkür eden Kozderegüvem muhtarı Ali Yıldız, “Bu yol bizim velinimetimiz. Biber ekeriz, salatalık ekeriz bu yoldan gider, burası bizim ticaret yolumuz. Yolun yapımında öncülük edip sorunumuzu ileten Mesut Eray’a, yolun yapımını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Desteğimiz onlaradır, herkes duysun.” şeklinde konuştu.

KONAKPINAR KİLİT TAŞI İŞİ TAMAMLANIYOR

Konakpınar mahallesinde yaptığı seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray’dan kilit taşı talep edilmişti. Talebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ileten Eray, seçime bir gün kala kırsal mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarının da hazır bulunduğu kilit taşı döşeme çalışmaları sürerken, bir konuşma yapan Eray, “Konakpınar mahallemize söz vermiştik, eksik olan taşları Yücel Başkanımızdan talep etmiştik. Çalışmalar gördüğünüz gibi devam ediyor. 1 Nisan'dan itibaren de çalışmalar devam edecek.” dedi. Konakpınar Muhtarı ise, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, desteklerini bildirdi. (Ebru Erdem)