Balıkesir’in Özel Tiyatrosu Tiyatro Prömiyer oyunlarına devam ediyor. Balıkesirimizi şehir içi ve şehir dışı organizasyonlarda başarıyla temsil eden Tiyatro Prömiyer bu hafta Susurluk’ta sahne aldı. Susurluk Belediyesi ev sahipliğinde iki seans olarak gerçekleşen çocuk tiyatrosu Susurluk Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde minik izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

18. Direklerarası seyircileri tiyatro ödülleri en iyi yapım ödüllü çocuk oyunu Keloğlan Mutluluk Ormanında geri dönüşüm, süt içmenin önemi ve Atatürk sevgisini işliyor. Oyun boyunca seyircilerin de katılımcı olduğu gösteride izleyiciler harika bir maceraya şahitlik ediyor. Oyunda Keloğlan karakterini Cahit Can Tekin, Fıstık Karakterini ise Büşra Yıldırım canlandırıyor. Işık ve ses kumanda da Samet Demirel görev alıyor.
Oyunun sonunda açıklamalarda bulunan Tiyatro Prömiyer Genel Sanat Yönetmeni Cahit Can Tekin :“Ödüllü Çocuk Oyunumuz Keloğlan Mutluluk Ormanında Susurluk’ta büyük ilgi gördü. Bizleri minik izleyicilerimizle buluşturan, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olan, Sanat Dostu Başkan Sn. Nurettin Güney’e ve değerli ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

(Osman Kızıl)