İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı, saha çalışmaları ve mahalle ziyaretleri kapsamında Sakarya Mahallesi’nde vatandaşlarla ve yerel yönetimle bir araya geldi. İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Mahallesi Muhtarı Ahmet Eroğlu’nu makamında ziyaret ederek mahallenin genel durumu, ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdi.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin, Karesi’nin her mahallesinde sorunları yerinde tespit etmek amacıyla sahada olduklarını belirtti. Tekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Karesi’mizin her bir sokağında komşularımızın sesi olmaya gayret ediyoruz. Bugün de ilçe yönetimimizle birlikte Sakarya Mahallesi Muhtarımız Sayın Ahmet Eroğlu’nu ziyaret ettik. Mahallemizin güncel durumunu, esnafımızın ve sakinlerimizin bizlere ulaştırdığı talepleri muhtarımızdan dinledik.
“Bizim anlayışımızda yerel yönetimlerin en önemli kilidini muhtarlarımız oluşturmaktadır. Sakarya Mahallesi’nde tespit ettiğimiz eksikliklerin ve mahalle halkımızın hak ettiği hizmetlerin takipçisi olacağız. Bizleri
samimiyetle ağırlayan kıymetli muhtarımız Ahmet Eroğlu’na teşekkür ediyorum.
Karesi için, Sakarya Mahallesi için durmadan çalışmaya devam edeceğiz."
(İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı)

Yorum yapın