Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Küçük Kantarcı mahallesinde düzenlenen hıdrellez hayrına katıldı.

Kepsut Küçük Kantarcı mahallesinde hıdrellez hayrı düzenlendi. Mahalle sakinlerinin katıldığı hayırlarda sofralar kurulurken hep birlikte dualar edildi. Hayırların yıllardan beri geleneksel bir şekilde sürdüğünü söyleyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Mahalle sakinlerimiz tarafından düzenlenen hıdırellez hayrına katıldık. Değerli hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, hayır ve dualarının kabul olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

“GELENEKLERİMİZİ YAŞATIYORUZ”

Mahalle sakinleri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’a yoğun ilgi gösterdiler. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Cankul, “İlçemizdeki her bir mahallemizi karış karış geziyoruz. Kepsutlu vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Kepsut Belediyesi olarak kırsal ve merkezi mahallelerimizde taleplere kısa zamanda cevap veriyoruz. Bunun yanı sıra geleneklerimizi de yaşatıyoruz. Geçmişten günümüze süregelen hayırlara katılarak birlik ve beraberliği de pekiştiriyoruz.
Küçük Katrancı mahallemiz sakinlerinin düzenlediği hıdırellez hayrının ve duaların kabul olmasını diliyoruz.Rabbim bizleri bu birlik ve beraberlikten ayırmasın' dedi. (HABER MERKEZİ)