Balıkesir'in masa tenisindeki marka kulübü Bupiliç Spor, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Lig Dörtlü Final müsabakalarında Kadınlar Kategorisi'nde gösterdiği başarılı performansla, bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Yağmur Şevval Karaca, Aybüke Öner, Elifnaz Dinçer, Margarita Fetiukhina ve antrenörler Mustafa Yaman ile Tezcan Çıkrıkçıoğlu'ndan oluşan Bupiliç Spor Kadın Masa Tenisi Takımı,

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi'nde ev sahipliği yaptığı Dörtlü Final müsabakalarında, Bupiliç Spor ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek başarılı bir başlangıç yaptı. Ardından Ankara temsilcisi TİGEM'i de aynı skorla geçen takımımız, finalde Fenerbahçe ile karşılaştı.

Fenerbahçe karşısında sergiledikleri mücadele dolu oyunlarına rağmen maçı 2-3 kaybeden Bupiliç Spor, madalya kürsüsünde ikinci sırayı aldı. Bu başarı, Bupiliç'in sadece spor alanındaki çabalarına değil, aynı zamanda Balıkesir'in tanıtımına ve spora verdiği öneme de büyük bir örnek teşkil ediyor.

Balıkesir'in vizyonunu ve gençlerin spor yapabilmesi için zemin hazırlama çabalarını ön plana çıkaran Bupiliç Spor, sürekli gelişen ve başarılarıyla adından söz ettiren bir spor kulübü olarak Balıkesir'in gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Haber: Sena IŞIK